GRENKE-gruppen – stol på vår erfaring.

Historien om GRENKE begynte i den sørtyske byen Baden-Baden. Wolfgang Grenke så et uutnyttet marked innen leasing av kontorkommunikasjonsutstyr og grunnla virksomheten i 1978. Vi har siden vokst til en gruppe av selskaper som tilbyr leasing-, bank og factoringtjenester på tvers av det europeiske markedet.

 

GRENKE ble et offentlig aksjeselskap i desember 1997 og ble omsatt på børs for første gang i april 2000. Siden mars 2003 har GRENKE vært notert på SDAX-børsen. Gjennom denne utviklingen har organisasjonen vært tro mot sin opprinnelige filosofi og strategiske konsept.

Rangeringen understreker stabiliteten i forretningsmodellen vår og at strategien vår lykkes på sikt.


Leasing fortsetter å være kjernevirksomheten til GRENKE AG. Bedriften har en ledende posisjon i Europa på small-ticket IT leasing. Grunnen til dette er enkel. Vi vet hva som er viktig for små og mellomstore bedrifter, som personlig rådgivning og hjelp, skreddersydde finansierings- og tjenestemodeller og en strømlinjeformet organisasjon med effektive prosesser som gjør det mulig for oss å administrere kontrakter for produkter med svært lav verdi. Det var nettopp disse kjerneideene som inspirerte vår bedriftsfilosofi i begynnelsen, og som stadig gir oss økt konkurransekraft. Enten det gjelder leasing, banktjenester eller factoring ønsker vi å bistå små og mellomstore bedrifter på en best mulig måte.


Vi betaler kundene våre tilbake for tilliten de viser oss, gjennom konsekvent fremragende service. GRENKE tilbyr en omfattende service - ekspertråd og assistanse er aldri langt unna. Vi er der når- og hvor du måtte ønske! 

 

www.grenke-group.com