Innlogging

 

Vi er her for dere.

Vil du vite mer om tjenestene våre? 

Ring oss på: +47 67 51 99 00

 
 
 

Leasing gjort enkelt

Hos GRENKE er vårt mål å hjelpe små- og mellomstore bedrifter. Vi tilbyr finansielle leasingtjenester tilpasset de spesifikke krav og muligheter i ulike sektorer. Vi setter vår ære i å tilby kundene våre et trygt og pålitelig samarbeidsforhold rundt alle deres leasingbehov.

 

GRENKE gjør det mulig for små og mellomstore bedrifter å leie akkurat det utstyret de trenger, i stedet for å kjøpe utstyret og binde opp verdifulle kapitalressurser.

 

Vi fokuserer på positive, varige relasjoner og gir hver enkelt bedrift høyeste prioritet, uansett om de samarbeider med våre spesialistforhandlere eller er direktekunder. Vi er klar over at alle våre partnere og kunder har unike utfordringer, og derfor har vi utviklet løsninger for å møte disse utfordringene med kompetanse, engasjement, åpenhet, integritet og oppriktighet.

 

Vi er stolte av å tilby personlig tilpasset rådgivning og hjelp, og leverer løsninger som gjenspeiler kundenes nåværende og fremtidige forretningsmessige krav. Vi er et leverandør- og bankuavhengig selskap som kan tilby finansieringsvilkår som gir dere maksimal fleksibilitet.

 

GRENKE tilbyr en rekke produkter. Les mer

 

eSignature-film

Ja, det er virkelig så enkelt å signere kontrakter. Se det i denne videoen.

 

Enkelt og elektronisk: nye eSignature

GRENKEs kunder og partnere vil fra nå av være enda mer fleksible. Du sparer tid ved å signere avtaler digitalt, og du kan gjøre det uansett hvor du befinner deg – du trenger ikke sitte ved skrivebordet. Les mer om den nye funksjonen:

eSignature for GRENKEs forhandlere
eSignature for GRENKEs kunder

 

Smart leasing: hovedleasingavtalen

Du vil ha forutsigbare rammebetingelser og samtidig nyte godt av maksimal fleksibilitet? 

Da er hovedleasingavtalen helt riktig for deg.

Vil du finne ut mer? Se videoen! Klikk her.

 

IT-leasing – for større fleksibilitet

Dagens virksomheter er under et enormt press om å skape innovasjon for å opprettholde konkurransekraften. For å møte dette kravet velger et stadig større antall bedrifter å lease det nyeste og beste IT-utstyret. Les mer

 

Bli en GRENKE-partner!

Tilby kundene dine leasing som en ekstra finansieringsløsning eller som et alternativ til å kjøpe. GRENKE støtter dere med brukervennlige verktøy som gjør deres leasing- og utleievirksomhet så enkel og rask som mulig. Hvis du ønsker å finne ut mer, kan du klikke her.